El Centre LGTBI celebra el seu cinquè aniversari : Servei de Premsa

El Centre LGTBI celebra el seu cinquè aniversari

17/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 18 de maig, a partir de les 11 hores, al Centre LGTBI (carrer Comte Borrell, 22) el Centre LGTBI celebra el seu cinquè aniversari, en el marc del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia, amb una festa oberta a tota la ciutadania.

Durant el matí, d’11 a 14 hores, la festa s’ubicarà al mateix equipament i al carrer Comte Borrell. Les activitats estaran adreçades a un públic familiar i divers on destaquen les propostes artístiques de l’episodi especial del talk show Kobra Kuir, conduït per Norma Mor/Muerta a la Norma; l’espectacle de teatre “Caída libre para personas con vértigo”; la xerrada performativa “Los careos de mi copla” i la instal·lació audiovisual de l’artista palestina Maria Zreig “Un Mundo Que No Es El Nuestro”. A més, hi haurà un mercat d’art, contacontes i un espai de cures i joc per a infants, un taller de tarot i una punxada de cúmbia per finalitzar la sessió de matí.

Enguany, com a novetat, la celebració vol arribar a més públic i durant la tarda es traslladarà, per primer cop, a la plaça Catalunya amb un gran escenari en el qual es presentaran diferents actuacions musicals. A partir de les 18 hores passaran per l’escenari els cors de les entitats “Barcelona Rainbow Singers” i “Barcelona Gay Men’s Chorus”, la cantant Jim, l’artista LLUM i els DJ’s Chico Blanco, Oro Jondo i Deena Abdelwahed. A les 18.45 hores tindran lloc els parlaments institucionals, on participa el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez.

Els mitjans que vulguin cobrir la Festa del Centre LGTBI s’hauran d’acreditar prèviament aquí.

Programació de la Festa del Centre LGTBI 2024

 

 

 





Paraules clau

Centre LGTBI/