L’Ajuntament i MWCapital connecten 350 estudiants internacionals amb les companyies de l’ecosistema digital de Barcelona : Servei de Premsa

L’Ajuntament i MWCapital connecten 350 estudiants internacionals amb les companyies de l’ecosistema digital de Barcelona

17/05/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Més de 350 estudiants han participat en la 3a edició de l’IT.nerary Day, l’esdeveniment que organitza Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, per fomentar la incorporació del talent estudiantil internacional a les principals empreses digitals de la ciutat.

La cita ha reunit participants de més de 60 països −estudiants estrangers que cursen màsters, graus o altres estudis en l’àmbit digital-tecnològic a Barcelona−, una vintena d’universitats i 22 empreses amb seu a la capital catalana que busquen incorporar perfils tecnològics per a sectors tant diversos com el biofarmacèutic, l’energia, l’alimentació, l’automoció, l’electrònica de consum o la mobilitat.

 

 

Al matí, cadascun dels participants ha pogut visitar en grup dues d’aquestes empreses per conèixer l’activitat que duen a terme i els seus projectes tecnològics. Al migdia, estudiants i representants de les companyies s’han reunit al recinte de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per participar en una gran trobada de networking, que han obert el director de Desenvolupament Corporatiu i responsable de l’àrea de Talent Digital de MWCapital, Jordi Arrufí, i el comissionat de Relacions Internacionals i Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, Pau Solanilla. L’espai també disposava d’una zona per contactar amb les empreses on els estudiants han pogut seguir parlant amb reclutadors i professionals de diferents àmbits per tal de generar noves relacions i contactes.

L’acte ha comptat amb la col·laboració de 22 empreses (Allianz Technology, Alexion, Bayer, Boehringer Ingelheim, EdPuzzle, Eurofirms, HP, Ingram Micro, Lufthansa by Quantion, MediaMarkt, Nestlé, Novartis, NTT Data, Ocado Technology, Pepsico, Porsche Digital, Ricoh, Sanofi, Schneider Electric, SEAT:CODE, Wordline i Zurich) i 20 centres formatius com la Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya, Barcelona Technology School, ESADE, EAE Business School, La Salle, Ironhack o Barcelona School of Economics, entre d’altres.

Paraules clau

digital/ ecosistema digital/ MWCapital/