Marta Villanueva assisteix a l’obra teatral “T’acompanyo, estic amb tu!” sobre soledat no desitjada en infants : Servei de Premsa

Marta Villanueva assisteix a l’obra teatral “T’acompanyo, estic amb tu!” sobre soledat no desitjada en infants

17/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de maig, a les 17.30 hores, al SAT! Sant Andreu Teatre (carrer Neopàtria, 54), la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat i del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, assisteix a l’estrena de l’obra teatral “T’acompanyo, estic amb tu!”, creada i interpretada per l’alumnat de 6è de l’escola Turó Blau dins el projecte “T’acompanyo: No estàs sol ni sola” per a detectar i prevenir la soledat no desitjada en infants.

Emmarcada dins l’Estratègia Municipal contra la Soledat, els infants han compartir experiències sobre soledat amb les persones grans del Casal de Gent Gran Bascònia. A partir d’aquesta interacció han creat una obra teatral per identificar, conèixer i reconèixer aquests sentiments de soledat no desitjada que escenifiquin ells i elles mateixes al teatre.

Paraules clau

infants/ soledat/ soledat no desitjada/