Presentació de la 10a edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana : Servei de Premsa

Presentació de la 10a edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana

17/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 21 de maig, a les 11.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el tinent de l’alcaldia de Seguretat, Prevenció, Convivència i Règim Interior, Albert Batlle, el Sotsdirector General del Grup DiR, Gerard Figueras, la Presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, i el portaveu de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Jordi Oliveras, presentaran la 10a edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, que donarà el tret de sortida el proper diumenge 26 de maig.

La presentació es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç: https://youtube.com/live/CNKE8DVQccU?feature=share

 

 

Paraules clau

10a edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana/