Presentació del XXXIX Festival Internacional de Poesia de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació del XXXIX Festival Internacional de Poesia de Barcelona

17/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 21 de maig a les 12:00 h, al Pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la 39a edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona. El festival, l’últim dels actes del Barcelona Poesia, tindrà lloc el dia següent, dimecres 22, a les 20.00, al Palau de la Música Catalana, amb la participació de la poeta eslovena Anja Golob, el basc Joseba Sarrionandia i els catalans  Raquel Santanera i Francisco Ferrer Lerín.

La roda de premsa anirà a càrrec dels comissaris del Barcelona Poesia, Maria Callís i Manuel Forcano, i hi assistiran també els poetes protagonistes del XXXIX Festival Internacional de Poesia de Barcelona, un espectacle amb música i direcció escènica d’Aurora Bauzà i Pere Jou.

ATENCIÓ MITJANS:
Els mitjans interessats en cobrir el Festival Internacional de Poesia cal que s’acreditin prèviament enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Paraules clau

Barcelona Poesia/ Barcelona Poesia 2024/