L’Espai de Joc 0-99 comença la temporada primavera-estiu amb un nou horari a la Clariana de Glòries : Servei de Premsa

L’Espai de Joc 0-99 comença la temporada primavera-estiu amb un nou horari a la Clariana de Glòries

18/05/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Espai de Joc 0-99 estrena avui la temporada de primavera-estiu, passant a obrir en horari de tarda, és a dir, de 17h a 21h a la Clariana de Glòries. Es tracta d’un quiosc de jocs per a totes les edats (de 0 a 99 anys) i per a tots els gustos, inspirat en la Ludoteca a l’aire lliure de París i que a Barcelona s’emmarca en la Ciutat Jugable. Aquest espai obre els dissabtes i diumenges i ofereix els següents serveis gratuïts:

Fins ara, l’Espai de Joc 0-99 obria en horari de matí, però a partir d’avui i fins al mes d’octubre, passa a obrir tots els dissabtes i diumenges de 17h a 21h. En cas de climatologia adversa o bé avisos de Meteocat i/o Procicat, el servei es tanca, donat que és totalment a l’aire lliure.

L’Espai de Joc 0-99 ofereix jocs de taula, des dels grans clàssics fins a les darreres novetats, jocs tradicionals, jocs d’arreu del món, jocs gegants, jocs de fusta, jocs de construcció, d’habilitat i de moviment, a més d’activitats lúdiques. N’hi ha fins a 300 de diferents i tots ells són accessibles, interculturals i coeducatius. I per a totes les edats.

A banda del servei ordinari que ofereix aquest nou espai, es preveu que al llarg de la temporada d’obertura es desenvoluparan també altres propostes i esdeveniments, relacionats amb el món del joc, i diades temàtiques. També, amb mirada comunitària, el nou espai s’ofereix a les entitats, les escoles, els casals, i els esplais i caus de la ciutat.

L’objectiu d’aquest servei és estimular el joc compartit, col·laboratiu i intergeneracional, promoure la diversitat social i la convivència, recuperar l’espai públic com a lloc de trobada i convivència, i crear un punt d’atracció de vida comunitària al seu entorn. Una alternativa a les pantalles amb clau d’oci saludable en un espai urbà obert i natural de la ciutat.

Tota la informació en relació a aquest espai es pot consultar al lloc web.

Paraules clau

Clariana/ Espai de Joc 0-99/ Glòries/