La Comissió de Govern aprova la pavimentació del tram central del carrer de Rogent : Servei de Premsa

La Comissió de Govern aprova la pavimentació del tram central del carrer de Rogent

19/05/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

La Comissió de Govern ha aprovat el projecte de pavimentació del carrer de Rogent, entre els carrers de Freser i  Mallorca i entre els carrers de València i l’avinguda Meridiana, al districte de Sant Martí. L’objectiu és millorar continuar la qualitat d’aquesta via, una de les artèries comercials principals dels barris del Clot i del Camp de l’Arpa del Clot.

 

 

En aquest sentit, s’actuarà entre les peces d’encintat existent, de granit vermell, que actualment separen les lloses de formigó i la resta de peces de granit de la part central. Es renovarà el paviment de la part central del carrer i se substituirà tot el paquet de paviment i base per una nova base de formigó i paviment de llamborda.

Aquestes obres es consideren de manteniment ja que no suposen cap canvi de la secció ni configuració del carrer i tenen per objectiu principal fer front al deteriorament que es produeix pel transcurs del temps i per l’ús natural del carrer.

En total, es renovarà una superfície total de 2.303,25 m2. El pressupost de les obres serà d’uns 875.000 milions d’euros, i la previsió és que comencin aquesta propera setmana i tinguin una durada de 8 mesos.

Paraules clau

Rogent/ Sant Martí/