Més de 110.000 persones participen a la Nit dels Museus en una vetllada sense incidències : Servei de Premsa

Més de 110.000 persones participen a la Nit dels Museus en una vetllada sense incidències

19/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, ahir dissabte, 18 de maig, gairebé 90 equipaments de Barcelona i l’àrea metropolitana van celebrar la Nit dels Museus amb portes obertes i més de 170 activitats. Durant la vetllada 113.259 persones van visitar els equipaments participants entre les set del vespre i la una de la matinada, una xifra molt remarcable tenint en compte que durant el dia també hi havia portes obertes a molts dels equipaments.

Durant la Nit dels Museus, que no coincidia amb el dia dels Museus des del 2019, no hi ha hagut cap incidència. Si bé és cert que hi havia algunes cues just abans de l’obertura de portes, i a l’inici de la nit, aquestes s’han anat esvaint a mesura que avançava la vetllada..

Alguns dels equipaments museístics amb més visitants han estat el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb 10.511 visitants; el MUHBA, que ha rebut 8.653 visitants sumant totes les seves seus; el MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona amb 6.843; CosmoCaixa, amb 4875; El Museu de l’Hospitalet, amb 4.235 visitants; el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), 4106el Museu Etnològic i de Cultures del Món (seu  Montcada), amb 4103, el Museu de Badalona, amb 4062 i el  Born Centre de Cultura i Memòria, que ha rebut 3259 visitants.

Paraules clau

Nit dels Museus/ Nit dels Museus 2024/