Jaume Collboni assisteix a la presentació del llibre “Pasqual Maragall i l’Europa pròxima ” : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la presentació del llibre “Pasqual Maragall i l’Europa pròxima ”

21/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 22 de maig, a les 19.00 hores a l’auditori de RBA (Edifici Roc Boronat. Av. Diagonal 189), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assisteix a la presentació del llibre “Pasqual Maragall i l’Europa pròxima” que publica la Fundació Catalunya Europa, en col·laboració amb RBA.

A l’acte també hi assistiran la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i el comissionat de Relacions Internacionals i Promoció de Ciutat, Pau Solanilla.

La presentació anirà a càrrec d’Airy Maragall, presidenta de la Fundació Catalunya Europa; Ricardo Rodrigo, president de RBA; Paola Locascio, Andreu Mayayo i Òscar Monterde, autors del llibre; Enrique Baron, expresident del Parlament Europeu i Xavier Vidal Folch, periodista.

Pasqual Maragall, alcalde de Barcelona i president de la Generalitat de Catalunya, ha tingut al llarg de tota la seva carrera, tant acadèmica com política, una clara vocació i projecció internacionals, que s’ha traduït sovint, en la defensa i pràctica d’una Europa més federal i més pròxima. Amb l’objectiu de recollir la seva trajectòria i iniciatives, la Fundació Catalunya Europa ha impulsat aquesta publicació que posa en relleu les reflexions, els anhels i les accions de Pasqual Maragall al llarg dels anys.





Paraules clau

Càtedra Pasqual Maragall/