L’alcalde referma l’aposta pel talent i la innovació en salut durant la visita a les renovades oficines de Novartis a la ciutat : Servei de Premsa

L’alcalde referma l’aposta pel talent i la innovació en salut durant la visita a les renovades oficines de Novartis a la ciutat

21/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde ha compartit amb la companyia l’aposta ferma de “Barcelona de ser una ciutat que faci del talent el seu factor diferencial, amb capacitat de generar, atraure i retenir talent”. Segons Collboni “el fet que Novartis estigui invertint per la seva permanència i ampliació de hubs de recerca a la ciutat és una gran aposta de futur d’una companyia amb una llarga tradició a Barcelona i que ho faci en un àmbit com la recerca, la innovació i el talent està perfectament alineat amb les estratègies i prioritats de la ciutat”.

 

 

 

 

 

 

 

L’alcalde s’ha mostrat convençut del paper referent que juga Barcelona en la recerca vinculada a les ciències de la vida. “ La innovació en salut és un dels vectors que definirà la Barcelona del futur. La salut del futur, els medicaments del futur, s’estan investigant avui a Barcelona i volem donar a la innovació un propòsit: posar-la al servei de les necessitats socials”, ha subratllat, abans d’afegir que aquesta és “una estratègia compartida amb tots els agents i possible gràcies a la col·laboració publico-privada”.

Durant la trobada l’alcalde ha tingut l’oportunitat de conèixer l’equip de persones que formen part de la companyia, que després de més de 100 anys des de la seva arribada a Barcelona, renova la  seva aposta per la ciutat innovadora de la ciutat i del seu ecosistema sanitari i tecnològic.

Amb l’obertura del seu renovat espai, on hi treballen 675 persones, Novartis reafirma el compromís amb la ciutat, que també reflecteix a través dels assaigs clínics i projectes duts a terme juntament amb centres de referència com ara l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Vall d’Hebron o el Parc Científic de Barcelona, entre d’altres.





Paraules clau

Novartis/