Jordi Valls participa en el Pregó de la Festa Major de la Dreta Eixample i visita la Fira Modernista : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en el Pregó de la Festa Major de la Dreta Eixample i visita la Fira Modernista

23/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 24 de maig, a les 19:00 hores (Carrer de Girona, entre els carrers d’Aragó i Diputació), el regidor de l’Eixample, Jordi Valls, participa en l’acte de lectura del pregó de la Festa Major de la Dreta Eixample, que enguany anirà a càrrec de l’actriu, escriptora i directora escènica Teresa Urroz. També passejarà per la Fira Modernista i del Comerç.

Una cinquantena d’entitats, aplegades sota la recentment creada Coordinadora d’Entitats de Festa Major de la Dreta de l’Eixample, han fet possible el programa d’enguany, que inclou més de 60 activitats., com ara de la primera Diada castellera del barri, recorreguts històrics, exposicions, tallers, concerts, propostes familiars, esport i molt més.
La Fira Modernista es farà al carrer del Bruc, entre l’avinguda Diagonal i el carrer del Consell de Cent, i al carril central de l’avinguda Diagonal, entre els carrers Bruc i Girona. La 18a edició de la Fira està dedicada al dramaturg i poeta Àngel Guimerà i Jorge (1845-1924) en commemoració dels cent anys de la seva mort. Parades modernistes d’arreu i parades d’artesans i comerciants associats a Coreixample, un espectacle inèdit de dansa i expressió artística, la rua de cotxes clàssics, el trenet de modelisme tripulat o diversos itineraris modernistes són només algunes de les activitats que podreu trobar en el programa.

Més informació





Paraules clau

Pregó de la Festa Major de la Dreta Eixample i visita la Fira Modernista/