Jaume Collboni rep les jugadores del Barça femení després de proclamar-se campiones d’Europa : Servei de Premsa

Jaume Collboni rep les jugadores del Barça femení després de proclamar-se campiones d’Europa

25/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 26 de maig, a les 20.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, rebrà les jugadores i l’equip tècnic del FC Barcelona femení després que s’hagin proclamat campiones de la UEFA Women’s Champions League. L’equip ha derrotat a l’Olympique Lyonnais a la final que s’ha celebrat avui a l’estadi de San Mamés de Bilbao.

La recepció a les jugadores tindrà lloc al Saló de Cent, on també hi assistirà el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i altres membres de la Junta Directiva. L’alcalde estarà acompanyat per altres membres de la Corporació Municipal.

 


Imatge: FCBarcelona
 

L’acte d’homenatge comptarà amb diferents parlaments i, posteriorment, les jugadores sortiran al balcó de l’Ajuntament de Barcelona per celebrar el títol amb els aficionats i les aficionades.

L’equip arribarà a la Plaça Sant Jaume a les 19.15 hores i, prèviament a l’acte a l’Ajuntament de Barcelona, seran rebudes pel president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, en una recepció al Palau de la Generalitat.

 

Cobertura mediàtica

Els mitjans que vulguin cobrir tant la recepció del Palau de la Generalitat com de l’Ajuntament de Barcelona hauran d’acreditar-se abans de demà, diumenge 26 de maig, a les 13 hores. No es permetrà l’accés als mitjans que no tinguin acreditació.

Per a sol·licitar-la, cal enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i feina que s’hi desenvolupa.

L’accés dels mitjans a Palau s’haurà de fer per la porta del carrer Sant Sever, que estarà oberta per poder recollir les acreditacions des de les 18.00 hores i fins a les 19.00 hores. Degut a les limitacions de l’espai, només s’acreditarà un equip per mitjà.

Les dues recepcions es podran seguir des de l’interior del Palau i de l’Ajuntament, però les imatges de l’arribada de les jugadores a la Plaça només les podran cobrir els operadors de càmera i els fotògrafs, des d’un punt habilitat al mig de la plaça. Les sortides de l’equip al balcó s’hauran de fer des d’aquest punt, que estarà habilitat amb un rac de premsa.

Les imatges netes de les dues recepcions es penjaran a Collserola i estaran disponibles per als mitjans que ho necessitin.

Els redactors i ràdios podran seguir la recepció al Palau des de la Sala de Premsa, o des del mateix Pati, on tindran lloc els parlaments i la fotografia del cap de l’Executiu amb l’equip.





Paraules clau

campiones d’Europa/ FC Barcelona/ futbol femení/ UEFA Women’s Champions League 2024/