S’inicia la temporada alta de bany a les platges de Barcelona : Servei de Premsa

S’inicia la temporada alta de bany a les platges de Barcelona

25/05/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les platges de Barcelona inicien aquest dissabte 25 de maig la temporada alta de bany amb l’allargament dels horaris dels serveis i l’operativa. A partir d’avui s’activen tots els serveis en l’horari extensiu i es mantindran cada dia fins a l’11 de setembre. A partir de llavors, a les platges de llevant (banys del Fòrum, Llevant, Nova Mar Bella i Mar Bella) continuarà el dispositiu de temporada mitjana fins al 29 de setembre i a la resta de platges (Bogatell, Nova Icària, Somorrostro, Barceloneta, Sant Miquel i Sant Sebastià), es mantindrà el dispositiu de temporada alta fins al 27 d’octubre per acompanyar les activitats de la Copa Amèrica.

 

 

El servei de Salvament i Socorrisme, que du a terme tasques de vigilància, informació, assistència, rescat i evacuacions dels banyistes, s’amplia fins a 54 operatius distribuïts a les 21 torres de vigilància, destinades a facilitar i millorar el desenvolupament de les activitats de vigilància i seguretat dels usuaris i usuàries tant a la platja com a la zona de bany i, a més, vetllant per la seguretat de les persones que presten el servei amb màxima cobertura d’ombra i disminució de l’impacte de calor. El servei de salvament i socorrisme es manté actiu cada dia de 10.30 a 19.30 hores.

[…]

 

Descarregar nota en format PDF

Paraules clau

platges/ temporada alta de bany/