[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de droga i de receptació al Raval : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de droga i de receptació al Raval

26/05/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Agents de la Guàrdia Urbana detenen un home per un delicte contra la salut pública i de receptació després de comprovar que venia substàncies estupefaents i articles robats.

Els fets van tenir lloc la passada setmana després que agents de paisà fossin requerits per unes molèsties ocasionades pel consum de substàncies estupefaents a la via pública. Quan van arribar a lloc dels fets van observar com un home que aparentava estar sota els efectes d’haver consumit alguna droga entrava en un bar i parlava amb la persona que es trobava darrera de la barra. En un moment donat el primer li dona diners i a canvi el responsable del bar li passa un paquet de petites dimensions.

Els agents esperen l’home al carrer i un cop a fora s’identifiquen com a policies i comproven que el que ha adquirit dins del bar és un paquet amb dosis de cocaïna i heroïna. Els guàrdies accedeixen al bar i demanen la col·laboració de més unitats policials, entre elles la canina.

Durant el registre del bar un dels gossos policia localitza en diferents espais del local un total de 44 grams de cocaïna i més de 16 d’heroïna, la gran majoria en monodosis; diferents moneders amb un total de 21.000  euros en metàl·lic; set telèfons mòbils; set peces de roba etiquetades i valorades en més de 400 euros; dues càmeres fotogràfiques; dos auriculars bluetooth i uns altaveus portàtils.

Davant la incapacitat del regent del local de poder acreditar la procedència de tots els productes localitzats va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i per receptació.

 

Descarregar material audiovisual (vídeo, mp4)

 

Paraules clau

Guàrdia Urbana de Barcelona/ prevenció/ raval/ seguretat/ venda de droga/