Inauguració de FiraGran 2024, el 25è Saló de la Gent Gran de Catalunya : Servei de Premsa

Inauguració de FiraGran 2024, el 25è Saló de la Gent Gran de Catalunya

28/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 29 de maig, a les 11 hores, a La Farga de l’Hospitalet (C/ Barcelona, 2. Hospitalet de Llobregat), el tinent de l’alcaldia de Seguretat, Prevenció, Convivència i Règim Interior, Albert Batlle, assisteix a la inauguració del 25è Saló de la Gent Gran de Catalunya, una fira per promoure l’envelliment actiu i participatiu de les persones grans.

A l’acte també hi assistiran el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano; el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de L’Hospitalet, David Quirós; la diputada delegada de Cures i Cicle de Vida de l’Àrea de Sostenibilitat, Filo Cañete; el director Channel Management del Grup Mémora, José Joaquín Pérez, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra, i el president de la Fundació FiraGran i director del saló, Juli Simón.

Les autoritats faran un recorregut per FiraGran per conèixer les activitats i l’oferta de la zona dels expositors, en el qual organitzacions, institucions, entitats i empreses presenten programes, serveis, iniciatives i productes per millorar la qualitat de vida de les persones grans.

 





Paraules clau

25è Saló de la Gent Gran de Catalunya/ FiraGran 2024/