Pla de Barris estrena una websèrie sobre l’evolució urbanística i l’habitatge a Trinitat Vella : Servei de Premsa

Pla de Barris estrena una websèrie sobre l’evolució urbanística i l’habitatge a Trinitat Vella

29/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 30 de maig, a les 20 hores, al Centre Cívic Trinitat Vella (carrer de Foradada, 36), el regidor del Pla de Barris, Promoció de les persones grans i Educació, Lluís Rabell, assisteix a la presentació de la websèrie documental ‘Nusos. Històries urbanístiques de la Trinitat Vella’.

La websèrie està formada per 5 capítols que aborden, a través dels relats i les memòries del veïnat, l’evolució urbanística i la problemàtica de l’habitatge a Trinitat Vella, des dels seus orígens fins a l’actualitat.

Impulsat pel Pla de Barris de la Trinitat Vella i creada per l’Observatori de la Vida Quotidiana, aquest documental formar part del projecte de Memòria visual de la Trinitat Vella, que lluita per recuperar la memòria popular del barri i enfortir la xarxa comunitària a través de les fotografies, els relats i les propostes del veïnat.

La presentació es farà de manera conjunta i després de la inauguració de l’exposició ‘Fotògrafs de la Trinitat Vella’, dedicada al fotògraf del barri Daniel Barrero Fernández, i organitzada per l’Associació de la recerca i la divulgació de la Memòria de Trinitat Vella.

Els capítols del documental s’entrenaran setmanalment en aquesta web.

 





Paraules clau

Pla de Barris/ trinitat vella/