Barcelona reforça l’horari de les sales d’estudi per les PAU : Servei de Premsa

Barcelona reforça l’horari de les sales d’estudi per les PAU

31/05/2024



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Les sales d’estudi de la ciutat es preparen per a la recta final del curs 2023-2024. El cap de setmana de l’1 i 2 juny, les 10 sales permanents de la ciutat reforçaran el seu horari i romandran obertes fins a la mitjanit amb motiu de les proves d’accés a la universitat.

 

 

La xarxa de sales d’estudi és un servei municipal que posa a l’abast de la ciutadania un espai adequat per estudiar en horari nocturn i ofereix la possibilitat de participar en activitats relacionades amb l’aprenentatge d’idiomes, la formació i la cultura. Les 10 sales permanents d’estudi s’ubiquen cadascuna a un districte de la ciutat, 9 a biblioteques públiques i una a un equipament juvenil.

Els horaris de reforç per al cap de setmana de l’1 i 2 de juny són:

Per consultar la ubicació de les sales, l’horari i la disponibilitat de les places en temps reals en un mapa interactiu es pot consultar el web https://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/canal/sales-destudi

Les sales d’estudi són un servei del Departament de Joventut i són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i a la col·laboració dels districtes de la ciutat.





Paraules clau

sales d’estudi/