Jordi Valls participa en la presentació dels reptes del programa ‘Barcelona 2044’ de Barcelona Global : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en la presentació dels reptes del programa ‘Barcelona 2044’ de Barcelona Global

31/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 3 de juny, a les 18.30 al Saló de Cent, tindrà lloc l’acte de presentació dels reptes de ciutat del programa ‘Barcelona 2044’ de Barcelona Global. El tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, dialogarà amb els joves que han participat en el programa de lideratge i ciutat de Barcelona Global, que presentaran les seves propostes per a la ciutat agrupades en quatre matèries: ciència, medicina i sector farmacèutic; emprenedoria, tecnologia i indústria; mobilitat, infraestructures, disseny i arquitectura; i turisme, cultura i esports.

També intervindran en la presentació el gerent municipal, Albert Dalmau; la presidenta de Barcelona Global, Maite Barrera; i Xavier Verdaguer, CEO d’Imagine. L’acte estarà conduït per Anna Marquès, Deputy Director de Barcelona Global.

‘Barcelona 2044’ és la cinquena promoció del programa ‘Barcelona 2040’ de Barcelona Global, que té l’objectiu de formar i connectar el talent jove per donar a conèixer Barcelona des de tots els seus àmbits i desenvolupar propostes de futur. El programa va dirigit a joves de 26 a 33 anys, actius professionalment i amb experiència de 5 a 8 anys i interès i compromís amb el futur de Barcelona.





Paraules clau

Barcelona 2044/ Barcelona Global/