Raquel Gil i Sonia Fuertes participen en la IX Jornada de Networking Làbora, l’esdeveniment de l’any per a tots els agents Làbora : Servei de Premsa

Raquel Gil i Sonia Fuertes participen en la IX Jornada de Networking Làbora, l’esdeveniment de l’any per a tots els agents Làbora

31/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 3 de juny, a partir de les 9.15 hores, al Born Centre de Cultura i Memòria, tindrà lloc la novena edició de la Jornada Làbora, punt de trobada dels diferents actors que participen del Làbora, el programa d’ocupació per a les persones en situació de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona. A l’acte hi participaran la regidora de Promoció Econòmica i Treball, Raquel Gil, i la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Fuertes, així com representants de les federacions del Làbora: ECAS, Creu Roja i FEICAT.

 

Els reptes de futur del programa Làbora

La jornada s’iniciarà amb una presentació on els membres de la governança explicaran el context i les principals fites del Làbora aquest darrer any.

A continuació, hi haurà una conversa per reflexionar sobre els reptes de futur en ocupació i inclusió i el paper crucial de les organitzacions, en un diàleg amb Sara Berbel, doctora en psicologia social i presidenta de la Fundació BCN Formació Professional, i Antón Costas, President del Consell Econòmic i Social (CES).

Sara Berbel és doctora en psicologia social i actualment presidenta de la Fundació BCN FP, ha estat gerent municipal a l’Ajuntament de Barcelona i directora general de Barcelona Activa, entre altres càrrecs a diferents institucions. Destaca pel seu compromís i treball en l’àmbit de l’equitat de gènere i l’apoderament de les dones a totes les esferes.

Antón Costas, enginyer industrial i doctor en Economia, és actual President del Consell Econòmic i Social, ha estat catedràtic en política econòmica a la Universitat de Barcelona durant 30 anys així com conseller en diferents empreses i president del Cercle d’Economia entre el 2013 i el 2016.

 

L’espai més esperat per les persones participants: espai de networking

Després d’una petita pausa-cafè, i durant una hora i mitja, s’obrirà l’espai de networking, on es generaran entrevistes de feina entre les empreses i les persones candidates. Enguany s’esperen una cinquantena d’empreses i algunes ja tindran agendades entrevistes amb les candidates amb els perfils requerits.

Una novetat del networking aquest any, serà el Punt d’Inspiració Professional, amb organitzacions i projectes que poden ser desconeguts entre les participants i que per la tipologia i condicions poden suscitar un gran interès.

A més, la Jornada de Networking Làbora estrena el Test de Competències Digitals: s’habilitarà, conjuntament amb professionals de Barcelona Activa, punts per tal que els candidats/es que vulguin puguin respondre el test i descobrir el seu nivell i els recursos adequats per a millorar-les.

 

Més informació sobre el programa Làbora: Programa Làbora





Paraules clau

Jornada Làbora/