Jordi Valls participa en l’acte de presentació del Còctel Copa Amèrica : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en l’acte de presentació del Còctel Copa Amèrica

03/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 4 de juny, a les 11:00 hores al Jardinet del Mar (plaça Rosa dels Vents), el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, participa en l’acte de presentació del Còctel Copa Amèrica, una proposta única i singular impulsada per l’Associació Barcelona Bar Show i Fecalon. La creació del Còctel Copa Amèrica és una proposta més per consolidar el posicionament de Barcelona com a capital mundial d’aquest sector.

La presentació també comptarà amb la intervenció d’Adrià Bonell, president de Barcelona Bar Show, l’entitat que agrupa les cocteleries de la ciutat impulsores de la iniciativa. Durant l’acte, està previst presentar el vídeo promocional, així com confeccionar i degustar el còctel.

Aquesta activitat forma part de la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Louis Vuitton 37th America’s Cup, l’esdeveniment esportiu internacional que tindrà lloc a la ciutat a partir del 22 d’agost.





Paraules clau

Copa Amèrica/