Marta Villanueva assisteix al Festival musical familiar Embotona’t : Servei de Premsa

Marta Villanueva assisteix al Festival musical familiar Embotona’t

07/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 8 de juny, a les 17 hores, al Poble Espanyol, la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva assisteix a l’Embotona’t Festival, un festival familiar de música i arts escèniques per tothom.

En la seva segona edició, el festival destaca per promoure l’accessibilitat de la cultura i per la seva diversitat a l’escenari. Aquest any, comptarà amb les actuacions de Reggae per Xics, Mag Lari, Ambauka, La Tresca i la Verdesca, Xirriquiteula, Jordi Tonietti, Vivim del Cuentu, Noemí Font, Colors Band i El Botó Màgic; també amb l’actuació de Sara Roy, autora de la cançó himne del Festival i amb la participació de la Pilarín Bayès. Alhora, disposarà de tallers, gegants inclusius, food trucks i moltes altres sorpreses.

Embotona’t és una iniciativa sorgida d’El Botó Màgic, la companyia de contacontes formada per persones amb discapacitat intel·lectual dels tallers ocupacionals de la Fundació Aspasim, entitat sense ànim de lucre que vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu i que s’encarrega de portar endavant aquest projecte.





Paraules clau

Festival musical familiar Embotona’t/