L’alcalde assisteix al 22@Day i lliura els premis ‘Innovació Barcelona’ : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix al 22@Day i lliura els premis ‘Innovació Barcelona’

10/06/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 11 de juny a les 17:30 hores a l’Auditori RBA (avinguda Diagonal, 189), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participa en el 22@Day, que commemora el vintè aniversari de l’associació 22@Network Barcelona. Més de 250 professionals i responsables empresarials del districte 22@ i Barcelona es reuniran, a partir de les 16:00 hores, per fer visible el districte com a motor innovador de la ciutat en una jornada que, aquest any, se centrarà en la intel•ligència artificial. Andreu Veà Baró, pioner d’internet i emprenedor en les telecomunicacions, farà la primera ponència. També hi haurà una taula rodona sobre els efectes de la IA en les empreses i institucions del districte.

Aquest any, a més, se celebra la primera edició dels Premis Innovació Barcelona, una iniciativa de 22@Network Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, que celebra i reconeix els avenços més destacats en diversos àmbits clau per al progrés i el benestar. L’entrega dels guardons la farà l’alcalde.

En representació de l’Ajuntament, acompanyarà l’alcalde el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls.

Es prega confirmar assistència a: prensa22@thinkoclock.eu

Paraules clau

22@/ premis ‘Innovació Barcelona’/