Jaume Collboni lliura els diplomes a la promoció 2022-2024 de l’Escola Municipal de Segones Oportunitats : Servei de Premsa

Jaume Collboni lliura els diplomes a la promoció 2022-2024 de l’Escola Municipal de Segones Oportunitats

17/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 18 de juny a les 17.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde, Jaume Collboni, presideix l’acte de cloenda del curs i el lliurament dels diplomes a la promoció 2022-2024 d’alumnes de l’Escola Municipal de Segones Oportunitats.

A l’acte hi assistiran i recolliran el diploma 37 alumnes que enguany han acabat la formació en aquest centre, i en acabar, es farà una fotografia de grup.

L’Escola Municipal de Segones Oportunitats, creada l’any 2019, és un recurs educatiu impulsat per l’Ajuntament de Barcelona per a joves que han abandonat els seus estudis. Ofereix un programa amb una visió integral i que ajuda als joves a reprendre la formació amb un itinerari de llarg recorregut, personalitzat i adaptat al seu ritme i a les seves necessitats. Un itinerari que en la majoria dels casos acaba amb la construcció d’un nou projecte de vida que culmina amb el retorn al sistema educatiu en formacions tècniques professionals, i fins i tot, amb l’entrada de l’alumne al món laboral.





Paraules clau

Escola Municipal de Segones Oportunitats/