Lluís Rabell assisteix a la inauguració de l’EBM Pere Calafell : Servei de Premsa

Lluís Rabell assisteix a la inauguració de l’EBM Pere Calafell

20/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 21 de juny a les 16.00 hores (c/ Andrade, 184) el regidor d’Educació i Persones Grans, Lluís Rabell, assisteix a la inauguració de l’Escola Bressol Municipal Pere Calafell, que aquest curs ha estrenat un nou equipament al barri de Sant Martí de Provençals.

Al nou equipament del carrer Andrade, s’hi ha traslladat aquest curs la bressol municipal Esquitx, que durant dècades va ocupar una part de les instal·lacions del centre cívic Sant Martí. Aquest trasllat a les noves instal·lacions va suposar l’ampliació de la capacitat d’aquest centre a 104 infants, és a dir, 7 grups: un grup de 8 infants de 4 a 12 mesos, tres grups de 13 infants d’1 a 2 anys, i tres grups de 19 infants 2 a 3 anys.

L’EBM Pere Calafell s’ubica ara en un edifici totalment rehabilitat per a aquesta activitat. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) va iniciar les obres de transformació d’aquest edifici -que antigament ja havia tingut usos docents- la primavera de 2022.

La xarxa d’escoles bressol municipals de Barcelona s’ha ampliat aquest curs fins als 105 centres, dels quals 17 es troben al districte de Sant Martí.  Aquestes 105 escoles bressol tenen una oferta de 626 grups, amb 8.891 infants d’entre 0 i 3 anys matriculats. A Barcelona, per tant, 1 de cada 4 infants de 0-3 anys està escolaritzat en una escola bressol municipal.

 





Paraules clau

EBM Pere Calafell/