Marta Villanueva participa en la jornada Soledad(es) a Bilbao : Servei de Premsa

Marta Villanueva participa en la jornada Soledad(es) a Bilbao

20/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 21 de juny, a les 15.45 hores, al Palacio Euskalduna de Bilbao, la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, participa en la jornada Soledad(es), organitzada per la Diputación Foral de Bizkaia.

La jornada es planteja com un espai per reflexionar i debatre, amb persones investigadores, professionals i responsables polítics del fenomen de la soledat no desitjada, per explorar les diverses tipologies i examinar les conseqüències socials, econòmiques i polítiques que aquesta realitat comporta. A més, també s’abordarà la situació actual de la soledat no desitjada a nivell basc, nacional i internacional.

La regidora participarà en la taula de diàleg de la ponència 3 “La soledat no desitjada, entre l’agència (comunitat) i l’estructura (política pública)”. Compartirà debat amb el director del SIIS Centro de Documentación y Estudios de la Fundación Eguía Careaga, Joseba Zalakain, i la investigadora i consultora independent, Elisa Sala Mozos.

La jornada es podrà seguir en directe aquí.

 





Paraules clau

soledat no desitjada/