Els Museus de Barcelona reben l’estiu amb 200 activitats, entre elles dues noves exposicions : Servei de Premsa

Els Museus de Barcelona reben l’estiu amb 200 activitats, entre elles dues noves exposicions

21/06/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Aquest estiu, els museus de Barcelona es converteixen en el destí dels amants de la cultura, amb una programació que inclou més de 200 activitats culturals, des de concerts íntims fins a itineraris nocturns i noves exposicions d’història i art contemporani.

Els visitants podran explorar itineraris com el Born de nit i participar en esdeveniments clàssics com les Nits Màgiques a la Casa Batlló, amb opcions adaptades per a públics familiars. Destaca l’inauguració de l’exposició INTRAMURS: El temps que habita l’Arxiu a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, que transforma imatges històriques en una instal·lació visual dinàmica que captiva el passat i el present de la ciutat.

El DHub i el MACBA presenten noves exposicions que exploren diverses temàtiques arquitectòniques i urbanes, oferint perspectives úniques sobre la vida i la construcció de la ciutat. A més, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes acull els Vespres Musicals, una sèrie de concerts que combinen la música amb la serenitat del seu entorn històric.

Amb tallers familiars al Museu Picasso i activitats al Parc Güell, l’estiu a Barcelona promet ser enriquidor per als amants de la cultura i l’art. Altres propostes inclouen òperes contemporànies al Gran Teatre del Liceu en col·laboració amb el DHub, oferint una experiència multisensorial per als amants de l’òpera i l’arquitectura. Els museus de Barcelona són un espai viu de creativitat i història que celebra la riquesa cultural de la ciutat.

 

Programació completa i imatges





Paraules clau

museus/