Presentació de les novetats de l’Observatori de Dades Culturals de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació de les novetats de l’Observatori de Dades Culturals de Barcelona

25/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 26 de juny, a les 12.30 a l’Espai LAB de l’Institut de Cultura de Barcelona (Rambla, 99) tindrà lloc una sessió de treball per explicar els recursos de dades que ofereix aquest observatori i presentar les darreres novetats que acaba d’estrenar.

Des de fa 10 anys, l’Observatori de Dades Culturals de l’ICUB es dedica a analitzar i estudiar la realitat cultural de la ciutat. Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Observatori presenta algunes novetats: una nova eina interactiva per analitzar l’enquesta de públic dels museus de la ciutat (que també acompleix 10 anys d’existència), l’accés a les dades més recents d’alguns sectors de la cultura, o el retrat de la diversitat dels prop de 200 festivals que se celebren anualment a Barcelona, a través d’infografies.

 

La presentació anirà a càrrec de Montserrat Tort i Assumpta Manils, responsables de l’Observatori; el gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona, Oriol Martí, i Àngels Pont, directora de GESOP, empresa encarregada del desenvolupament de la nova eina d’anàlisi de l’enquesta de museus.

 

ATENCIÓ MITJANS:

Es prega confirmació d’assistència a premsaicub@bcn.cat





Paraules clau

Espai LAB de l’Institut de Cultura de Barcelona/