Minut de silenci en condemna del feminicidi múltiple per violència masclista : Servei de Premsa

Minut de silenci en condemna del feminicidi múltiple per violència masclista

01/07/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest migdia, a la plaça Sant Jaume, diversos membres de la Corporació Municipal han participat en el minut de silenci en condemna i rebuig pels assassinats masclistes ocorreguts aquest cap de setmana. En 24 hores s’han produït sis assassinats de quatre dones i dos menors: una dona i els seus dos fills a Conca, una jove de 20 anys i la seva mare a Granada, i una altra dona de 76 anys a Màlaga.

 

 

Davant aquests nous casos de feminicidi, la regidora de Feminismes, Raquel Gil ha assenyalat la importància de no normalitzar aquest nivell de violència “ens ha d’interpel•lar tots, el que fem, com ajudem veïns, veïnes, mares, germanes, companys que s’atreveixin a denunciar i com acompanyem en un moment tan terrible”.

Des de les administracions, ha continuat “cal millorar amb la detecció, amb la promoció de noves formes de relació entre les persones, però també com a societat. Els homes han de ser còmplices de les dones en aquesta lluita que ha de ser conjunta o no serà. Aquí hem de sortir tots junts com a societat per dir prou”.

 





Paraules clau

violència masclista/