Jaume Collboni presenta el Pla Estratègic de Ciència i Innovació 2024-2027 : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta el Pla Estratègic de Ciència i Innovació 2024-2027

15/07/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 16 de juliol, a les 12:30 hores, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presenta el nou Pla Estratègic de Ciència i Innovació 2024-2027, que per primera vegada incorpora la transferència de coneixement cap al sector empresarial com a eix destacat del creixement de la ciutat. Estarà acompanyat del quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls.

La intervenció de l’alcalde anirà seguida d’una breu conversa entre l’economista i professor Andreu Mas-Colell; Susana Prado, Presidenta de l’Associació 22@Network i directora general de Inetum Catalunya i la doctora Gema Revuelta, Directora del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (UPF) i acadèmica de la RAMC, en una taula que estarà moderada per la Cap del Departament de Ciència i Universitats, Anna Broll.

L’Ajuntament, amb l’elaboració d’aquest full de ruta a quatre anyss vista, pretén consolidar Barcelona com a ciutat de ciència internacionalment reconeguda i acompanyar el sector de la recerca, la innovació i el coneixement, que destaca per la seva potencialitat de creixement i resiliència.

L’acte podrà seguir-se en streaming des del següent enllaç:

 





Paraules clau

Pla Estratègic de Ciència i Innovació 2024-2027/