La Reunió Anual de Directors de l’Instituto Cervantes comença a Barcelona dilluns que ve : Servei de Premsa

La Reunió Anual de Directors de l’Instituto Cervantes comença a Barcelona dilluns que ve

17/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 22 de juliol, a les 11.00 hores a Sala Lluis Companys de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde Jaume Collboni assisteix a la roda de premsa de presentació dels actes de la Reunió Anual de Directors de l’Instituto Cervantes que se celebrarà per primer cop a Barcelona entre els dies 22 i 25 de juliol. L’alcalde acompanyarà en la presentació al director de l’Instituto Cervantes, Luis García Montero.

A continuació, a les 12.30 hores, al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona es farà l’acte d’inauguració on també hi participarà l’alcalde Collboni, el director de l’Instituto Cervantes, el delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto Gómez i les directors de l’Institut, entre altres.
La Reunió Anual de Directors és el màxim organisme públic encarregat de la difusió i promoció de l’espanyol, les cultures hispàniques i les llengües cooficials d’Espanya. La trobada congregarà a més de 80 responsables de l’Instituto Cervantes —entre equip directiu a Espanya i directors de centres a l’exterior— per a analitzar les línies de treball actuals i projectes de futur de la institució.

El dimarts 23 de juliol, a les 12.00 hores la reina Letizia presidirà una sessió de treball amb les directors sobre plurilingüisme.

El dijous 25 de juliol, a les 13.00h, es farà una sessió informativa per presentar les conclusions de la Reunió anual amb la participació del ministre d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares i el de Cultura, Ernest Urtasun i el regidor de cultura de l’Ajuntament, Xavier Marcé.

L’agenda de la Reunió inclou sessions internes, taules rodones i conferències que giraran entorn d’assumptes com els instituts culturals europeus, la presentació de la ‘Xarxa de ciutats cervantines’, el plurilingüisme o la difusió de la cultura iberoamericana en el món.

 

 

ACREDITACIONS

 

RODA DE PREMSA
Data: Dilluns 22 de juliol, 11 h
Lloc: Sala Lluis Companys. Ajuntament de Barcelona
Acreditacions: https://forms.gle/nFJuggxdgqrKRFjE6
Emissió en directe: https://www.youtube.com/watch?v=RCeLo83PKZc

 

INAUGURACIÓ
Data: Dilluns 22 de juliol, 12.30 h
Lloc: Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
Acreditacions: https://forms.gle/nFJuggxdgqrKRFjE6
Emissió en directe: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHVjlacTRIv0JhWs3NuQDm3xLE1I8NV7C

 

SESSIÓ DE TREBALL AMB LA REINA LETIZIA
Data: Dimarts 23 de juliol, 12 h
Acreditacions: premsa.catalunya@correo.gob.es abans del dilluns, 22 de juliol, a les 10.00 hores

 

CLAUSURA
Data: Dijous 25 de juliol, 13 h
Lloc: Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
Acreditacions: https://forms.gle/nFJuggxdgqrKRFjE6
Emissió en directe: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHVjlacTRIv0JhWs3NuQDm3xLE1I8NV7C





Paraules clau

Instituto Cervantes/