La reina Letizia visita l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de la reunió anual de directors de l’Instituto Cervantes : Servei de Premsa

La reina Letizia visita l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de la reunió anual de directors de l’Instituto Cervantes

23/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí la reina Letizia ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Barcelona amb l’alcalde Jaume Collboni. Prèviament, la reina ha presidit la sessió de treball «Facetes del multilingüisme» que ha tingut lloc en el marc de Reunió Anual de directors de l’Instituto Cervantes que per primera vegada se celebra a Barcelona.

 

 

 

La sessió de treball l’ha conduïda el director del Instituto Cervantes, Luis García Montero, i ha comptat també amb la presència de l’alcalde Collboni; la secretària d’Estat per a Iberoamèrica i el Carib i l’Espanyol en el Món, Susana Sumelzo; Carlos Prieto Gómez, delegat del Govern a Catalunya; Lluïsa Moret, presidenta de la Diputació de Barcelona i Salvador Illa, actual cap de l’oposició en funcions de Catalunya.

La Reina ha mantingut també una trobada amb una setantena de directius de la institució i els màxims responsables de l’Institut Cervantes a Espanya i a tots els seus centres al món.

Fins al 25 de juliol a l’Ajuntament de Barcelona acull la Reunió Anual de directors d’aquest organisme que s’encarrega de difondre la cultura i la llengua espanyola, així com les llengües cooficials. Durant quatre dies, els responsables del Cervantes analitzen les línies de treball actuals i projectes de futur de la institució, i se situa com un dels temes centrals el plurilingüisme com a signe de riquesa.

Aquesta trobada s’emmarca en el conveni de col·laboració entre les dues institucions pel desenvolupament d’activitats i projectes conjunts que permetin mostrar la riquesa i diversitat cultural de la capital de Catalunya en les seus i centres de l’Institut Cervantes a l’exterior, amb presència a 101 ciutats i 47 països.

 

Més imatges





Paraules clau

Instituto Cervantes/