El Parc de la Trinitat Vella ofereix activitats en família durant el mes d’agost : Servei de Premsa

El Parc de la Trinitat Vella ofereix activitats en família durant el mes d’agost

03/08/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Parc de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu, ha programat durant tot l’estiu un seguit d’espectacles i activitats per a tots els públics que es mantindran també durant el mes d’agost. El programa inclou espectacles i parc de jocs per gaudir de l’estiu en família, amb una oferta cultural àmplia en activitats, formats, disciplines i espais per a públics de totes les edats.

Els espectacles es realitzaran a la grada del llac, a les 19 hores, tots els dimecres del mes d’agost. I l’espai Parc de Jocs estarà operatiu tots els diumenges d’11 a 14 hores amb tallers de circ, jocs en família i espai per a nadons.

Les activitats i espectacles es van iniciar al mes de juliol  i s’han dissenyat de manera comunitària, amb l’organització i el suport de recursos del barri. L’objectiu és potenciar l’oci, el lleure i la cultura, generant identitat de barri a través de la participació del veïnat.

Per a la regidora del districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, la proposta cultural del Parc de la Trinitat dona resposta al compromís municipal per “apropar el món de la cultura a tots els barris de la ciutat i a totes les famílies, independentment d’on visquin i de la seva situació socioeconòmica. Per aquest motiu hem posat especial atenció en aquells barris on hi ha més demanda durant els mesos d’estiu.”

La programació es pot consultar aquí.

 

Juguem a les places

Les places del districte de Sant Andreu també oferiran activitats per als més petits durant el mes d’agost. Impulsat pel Pla de Barris i la Direcció d’Educació, es tracta d’una actuació del Pla del Joc a l’espai públic per promoure els usos lúdics al carrer.

Juguem a les places vertebra iniciatives de ciutat que potencien l’espai públic com a lloc educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat, i contribuint en el desenvolupament de barris educadors. Aquest programa estimula el joc a l’espai públic, en diferents places durant el bon temps, i a través de propostes diverses de dinamització del joc i l’activitat lúdica per als nens i nenes.

Durant el mes d’agost aquestes són les places del districte que hi participen:

Trinitat Vella: Plaça de la Trinitat Vella. Dimarts 6, 13, 20, 27. De 17.30 h a 20.30 h

Baró de Viver: “Plaça de les Maletes”. Dimecres 7, 14, 21, 28. De 17.30 h a 20.30 h

Bon Pastor: Jardins d’Isabel Domínguez Panigua. Dijous 1, 8, 22, 29. De 17.30 h a 20.30 h





Paraules clau

Parc de la Trinitat Vella/