Nova senyalització per prevenir furts a la xarxa de Metro : Servei de Premsa

Nova senyalització per prevenir furts a la xarxa de Metro

09/08/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts


Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)
ha instal·lat una nova senyalització a les estacions de Collblanc, Torrassa i Aeroport T1 i T2 que forma part de les actuacions per prevenir furts a la xarxa de Metro. És una prova pilot amb cartells informatius que fan diferents recomanacions a les persones usuàries perquè no abaixin la guàrdia en determinats espais. Se’ls recorda, per exemple, que quan estiguin a les màquines expenedores han de tapar el teclat quan escriguin el PIN de la seva targeta. També, que protegeixin les seves pertinences.

 

De moment, els cartells informatius s’han ubicat en punts que s’han detectat com a més crítics, com són les màquines distribuïdores de títols dels terminals de l’Aeroport, els ascensors i les escales de sortida de les estacions de Collblanc i Torrassa.

La nova senyalització, amb vinils de petit i gran format, té com a objectiu posar sobre avís a les persones usuàries davant de possibles furts amb visuals i missatges en 3 idiomes (català, castellà i anglès). Els cartells de gran format es poden trobar a 3 vitrines de les estacions d’Aeroport T1 i T2 i als ascensors de Collblanc i Torrassa, i incorporen un codi QR que permet l’accés als consells de seguretat del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Nota de premsa en PDF





Paraules clau

furts a la xarxa de Metro/