David Escudé presenta la Mercè més esportiva 2024 : Servei de Premsa

David Escudé presenta la Mercè més esportiva 2024

12/09/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 16 de setembre a les 12:00 hores (Espai Mestral del Port Olímpic), el regidor d’Esports, David Escudé, presenta les novetats de la Mercè més esportiva d’enguany.
Amb motiu de la celebració de la Festa Major de la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona organitza un conjunt d’activitats esportives que, com és tradició, tindrà com a plats forts la Jornada Inclusiva i la Festa del Fitnes (diumenge 22) i la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race (diumenge 29 de setembre). A més, la ciutat també acull durant aquests dies altres esdeveniments com el Wodcelona, l’Extreme Barcelona, el TICB de Ciclisme en Pista, el 5è Torneig Internacional de la Mercè Sènior Masters i la 8a edició de l’Aquatló CET10 Barcelona, entre d’altres.
L’acte comptarà també amb la presència de José Luís Blanco, director esportiu de la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race, i d’Olga Martínez, directora d’Assumptes Corporatius i Sostenibilitat de Grupo Bimbo a Iberia, com patrocinador principal de la Cursa.

 

IMPORTANT PER A MITJANS

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Nàutica ofereixen als i les periodistes la possibilitat de, un cop acabada la presentació de la Mercè més esportiva, embarcar-se per seguir des del mar part de la jornada de competició de la Copa Amèrica.

La data límit per sol·licitar assistència en aquesta activitat és divendres 13 de setembre a les 13:00 hores. Les places són limitades. Es confirmarà la plaça i l’horari abans de la presentació.

Cal enviar la sol·licitud al següent correu: mantona@bcn.cat





Paraules clau

esports/ Mercè 2024/