L’Ajuntament lliura els diplomes als 134 joves que han participat al programa ‘A l’estiu, Barcelona t’acull’ : Servei de Premsa

L’Ajuntament lliura els diplomes als 134 joves que han participat al programa ‘A l’estiu, Barcelona t’acull’

14/09/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona la cloenda de l’activitat ‘A l’estiu Barcelona t’acull 2024’, en el que s’han lliurat els diplomes als i les joves que hi han participat. Hi han intervingut la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, així com de diverses persones que ha participat en l’activitat.

 

 

El projecte “A l’estiu, Barcelona T’acull” s’inclou dins del Programa “Noves Famílies: Acompanyament al Reagrupament Familiar” de la Direcció de Serveis d’Immigració i Refugi de l’Ajuntament de Barcelona i es realitza amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques. En aquesta edició hi ha participat un total de 134 joves.

El programa consisteix en la organització de diferents activitats durant els mesos de juny i juliol per a joves d’entre 14 i 18 anys que hagin arribat a la ciutat recentment. L’objectiu és que aquests joves tinguin una aproximació a l’entorn i a la ciutat, amb el català com a llengua vehicular, per tal de facilitar la continuïtat en la seva formació dins del sistema educatiu tot participant d’activitats diverses que se celebren durant vuit setmanes, de dilluns a divendres i de 10.00 a 14.00 hores.

Dels 134 joves que hi ha participat, un 81% porta menys de 6 mesos a Barcelona, i provenen de 24 països diferents. Pakistan, Hondures i Perú han estat els països amb més joves participants.





Paraules clau

A l’estiu Barcelona t’acull 2024/