Cementiris de Barcelona presenta la ruta nocturna al Cementiri de Sarrià : Servei de Premsa

Cementiris de Barcelona presenta la ruta nocturna al Cementiri de Sarrià

17/10/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Ja fa vint anys que, Cementiris de Barcelona, va posar en marxa La ruta dels Cementiris, oferint visites al Cementiri de Montjuïc i al de Poblenou, recordant que Barcelona no és una ciutat sinó moltes ciutats; un viatge al passat i al present en el qual trobem personatges històrics, populars i d’aventures, riquesa, pobresa, amor i mort. Alhora, la Ruta forma part de la Ruta Europea de Cementiris, reconeguda pel Consell d’Europa com a Itinerari Cultural.

Actualment, molts dels recintes disposen d’una ruta diürna pròpia  i també una altra de nocturna. Enguany estrenem, el pròxim dia 24 d’octubre, la ruta nocturna del Cementiri de Sarrià que s’afegeix a la que es farà una setmana abans, el dia 17 d’octubre, a Poblenou.

Personatges vestits d’època, expliquen la historia de Barcelona a partir de la historia del cementiri, a totes les persones que assisteixen al recorregut, il·luminat amb espelmes i acompanyats per música clàssica en directe. Els personatges que destacarem a la ruta del Cementiri de Sarrià són JV Foix, Clementina Arderiu, Carles Riba i Emilia Coranty.

Per a més informació, comunicacio@cbsa.cat, telèfon: 934 841 920

 





Paraules clau

cementiris de barcelona/