Jaume Collboni participa en l’acte d’agraïment a les persones sòcies de la Creu Roja : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en l’acte d’agraïment a les persones sòcies de la Creu Roja

18/10/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha assistit la tarda d’aquest divendres a l’acte ‘Gràcies’ que organitza l’Assemblea Local de la Creu Roja a Barcelona en reconeixement de les persones voluntàries i sòcies de la ciutat que acompanyen i donen suport a les persones en situació de vulnerabilitat. També hi ha assistit la comissionada d’Acció Social, Sònia Fuertes.

 

 

 

 

“Gràcies perquè contribuïu a cohesionar i integrar la ciutat. Sou exemple i emblema de com la col·laboració entre les institucions i les entitats no suma, multiplica. Com a alcalde, em sento molt orgullós de tots vosaltres”, ha dit Collboni abans de lliurar els reconeixements a la sòcia més jove, al soci amb la trajectòria més llarga, al voluntariat que fa 25 anys que forma part de l’organització i a l’empresa més destacada.

Collboni ha destacat que més de 3.000 persones voluntàries i gairebé 50.000 socis i sòcies a la ciutat converteixen la Creu Roja “en una de les organitzacions més importants de Barcelona, des de fa ja més de 150 anys”.





Paraules clau

Creu Roja/