You are here

Activitats a demanda per a professionals que treballen amb i per a joves

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

Els Serveis infoJOVEde Barcelona són espais dedicats a informar, orientar i assessorar els i les joves de 12 a 35 anys, i ofereixen informació sobre ensenyament, treball, voluntariat, participació, sexualitat, lleure, turisme... A Barcelona hi ha 13 centres distribuïts per la ciutat, amb presència a tots els districtes.

Amb les activitats a mida o demanda acosten la informació allà on es troben els i les joves. L´equip d´informació encarregat del PIJ es desplaça allà on faci falta: centres cívics, instituts, biblioteques, seu de l'entitat,... per organitzar i resoldre totes les consultes dels i les joves i/o realitzar accions de dinamització de la informació.

Aquest desplaçament sempre és sota demanda prèvia amb coordinació amb altres professionals que treballen amb joves.

És un servei gratuït i adaptat a les necessitats del grup o col·lectiu que fa la demanda.

QUÈ OFEREIXEN LES ACTIVITATS A MIDA?

Activitats sobre diversos àmbits d´interès en format xerrada, taller o orientació grupal.

Aquestes càpsules a mida volen donar resposta a les necessitats reals dels perfils de joves a qui s'enfoca, treballant en funció de les demandes que arribin des de la resta de serveis, equipaments, entitats... així com del propi jovent.

Per exemple, en diferents àmbits, es poden sol·licitar les següents activitats:

ÀMBIT ACADÈMIC

- Preinscripció universitària- Dispositiu d´ajuda a la preinscripció de CFGM, Batxillerat o PFI- Acredita´t: Reconeixement de les competències professionals- El sistema educatiu reglat a Catalunya- Tècniques d´estudi

ÀMBIT LABORAL I EMPRENEDORIA

- Com fer un CV creatiu i una carta de presentació- Primera feina: per on començo?- Abecedari dels teus drets i deures laborals- Drets sindicals: Dret de representació col·lectiva i assemblea de treballadors- Prestacions, subsidis d´atur i altres ajudes

ÀMBIT ASSOCIACIONISME I VOLUNTARIAT

- Volem crear una associació d´alumnes! - Participa i transforma: Participa en el teu barri, transformem des de dins! - Tenim una idea, volem fer un projecte jove

ÀMBIT D'ESTADES A L'ESTRANGER

- Estudiar a l´estranger- Fer un voluntariat a l´estranger- Treballar a l´estiu a Europa- Treballar a Europa- Oportunitats per a joves menors d´edat a Europa

També et poden informar en molts altres àmbits com:

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Espai Jove Casa Sagnier - Punt InfoJOVE Sarrià-Sant Gervasi

Adreça:
Carrer de Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Població:
Barcelona

Notícies

Els artistes de Neo Fabrik, a l'Espai Josep Bota

06/05/2022

Una dotzena d'artistes es donen cita en aquest espai expositiu del Recinte Fabra i Coats, fins al 15 de maig.

Arriba la 8a edició de la Fira Literal

05/05/2022

Els dies 21 i 22 de maig aterra a la Fabra i Coats la Fira Literal, una fira d'idees i llibres radicals. Paral·lelament, els dies 19 i 20, podrem gaudir de LITERAL PRO, una fira professional del llibre polític i radical.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.