You are here

Notícies

01/12/2021

El túnel dels colors

Qui, a partir d'ara visiti l'Institut Martí Pous, que es troba dins del recinte de la Fabra i Coats, tindrà l'oportunitat de veure una autèntica meravella d'art urbà.

30/11/2021

Activat el protocol de prevenció i atenció a les víctimes masclistes i LGTBIfòbiques durant la Festa Major de Sant Andreu

La mesura s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, i la Guàrdia Urbana amb l’objectiu de tenir uns espais de festa i oci lliures.

20/11/2021

La Fabra Major! Al Recinte Fabra i Coats

Gaudeix de les propostes organitzades per la Festa Major 2021 pels equipaments, entitats i serveis del Recinte Fabra i Coats.

17/11/2021

Fem un tomb? Vine a conèixer Can Fontanet!

Contacontes infantil, música folk i una visita guiada per a redescobrir una joia històrica al bell mig de Sant Andreu.

16/11/2021

Vine a l'acte central del 25N que enguany celebrarem al Centre Cívic Baró de Viver

L'acte commemoratiu de la Diada serà el proper 24 de novembre inclourà la lectura del manifest i una performance que s'ha treballat amb diferents grups de dones de cada barri.

16/11/2021

Dimarts 23 de novembre, Consell de barri de Sant Andreu

La sessió serà a l'auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra a les 18.30 h.

15/11/2021

MUHBA Fabra i Coats-2. Nau F, la ciutat del treball en marxa: Projecte arquitectònic i museològic

El Centre d’Interpretació del Treball és un equipament museístic en procés de creació que s’ubicarà a la nau F i la Sala de Calderes del recinte de la Fabra i Coats.

Biblioteca Ignasi Iglésias, Fabra i Coats, Sant Andreu, Barcelona
15/11/2021

Dau Barcelona compleix 10 anys convertint Sant Andreu en un gran espai pel joc de taula

El cap de setmana del 20 i 21 de novembre, 190 taules a diversos espais del recinte de Fabra i Coats, d’una norantena d’editorials, clubs i entitats, convidaran a jugar a tota mena de públic.

25/10/2021

Presentació del Cens d'Artistes de Catalunya al recinte de Fabra i Coats

El Cens d'Artistes de Catalunya es tracta d'una eina que ha de servir per cartografiar la creació artística del país i facilitar el desenvolupament posterior de l'Estatut de l'Artista.

05/10/2021

Acte de presentació de la “Guia per la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situació de soledat” a l'Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats

societat. La Guia per a la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situacions de soledat és un recurs adreçat a tots els i les professionals que treballen amb adolescents i joves.

Pages