You are here

Concert "Cimafunk"

Què més podem dir de Cimafunk a la seva tercera visita a Barcelona? Que el remolí cubà que el 2019 ens va enamorar a l'enyorada sala BARTS ha multiplicat les connexions i el poder, especialment per la seva estreta relació amb l'escena de Nova Orleans, ciutat separada en néixer de la seva germana bessona, l'Havana. «Potser la vacuna més potent contra el desànim, potser l'aspirina més funky del mercat –dèiem en la seva última compareixença al festival–, Erik Alejandro Iglesias, àlies  Cimafunk, torna a envair la nostra ciutat amb el seu funk cubà tamisat amb blues, rumba, son i txa-txa-txa en una barreja salvatge que ens porta sense remissió cap a un  groove irresistible, juganer i optimista.» Un concert de Cimafunk, ho sabem bé, és una celebració de la vida i una redefinició sense fronteres de la música cubana i de la identitat afrolatina maridada amb l'anomenada  black music. La millor  terapia pa tu cuerpa, ya tú sabes.

Cimafunk, veu

Raúl Zapata, bateria 

Mario Mesa, percussió 

Katerin Ferrer, saxo tenor

Ilarivis García Despaigne, trombó 

Arthur Alvares, teclats

Miguel Villavicencio, percussió menor

Diego Barrera, guitarra 

Ibáñez Hermida, baix elèctric

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Sala de Festes La Paloma

Adreça:
C Tigre, 27
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona

Notícies

La castanyada també es viu al Districte de Sant Andreu!

29/10/2024

Cultura i lleure. Hi haurà activitats al Bon Pastor, Navas, la Trinitat Vella, el Congrés i els Indians, Sant Andreu de Palomar i Baró de Viver.

Sant Andreu Contemporani entrega els premis Miquel Casablancas

23/10/2024

Cultura i lleure. L’acte d’entrega de guardons servirà també per donar el tret de sortida a l’exposició “Substrat comú: una nova arqueologia de la matèria”

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.