You are here

Espai de ball lliure “Ballar el barri / Exposició"

Ballar el barri”: Exposició

Espai de ball lliure

Laura Alcala Freudenthal / LaSúbita

Catalunya

Danceoke

A la coreògrafa Laura Alcala Freudenthal li agrada jugar sense complexeos amb tot tipus de referents culturals, tot fent dialogar records, homenatges i cites escèniques tan diverses com sorprenents. 

El projecte “Ballar el barri” inclou quatre intervencions al parc de l’Estació del Nord: Uns Matins, Exposició, Danceoke comunitari i Diskoreoke . Totes quatre estan travessades per la idea de ballar copiant’, un concepte que interpel·la tant les generacions que han crescut copiant els videoclips de la MTV al menjador de casa com les que estan creixent en aquests moments copiant tiktoks. 

L’exposició Ballar el barri” presenta onze retrats duts a terme pel fotògraf Kiku Pinyol i un espai participatiu on el públic de la Mercè es podrà gravar ballant les coreografies creades per un grup de veïnes del barri.

Aquesta iniciativa parteix de les ganes d’incloure la ciutadania a les activitats que es duen a terme al parc de l’Estació del Nord, convertint un grup de dones del veïnat en dives del MAC Festival - la Mercè, reivindicant-les com a artistes i protagonistes de la festa major. Aquest treball també posa èmfasi en el potencial de la dansa com a motor d’apoderament, de relacions socials, trencament de barreres i creació de comunitat.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Parc de l'Estació del Nord

Adreça:
Carrer de Nàpols, 70
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona

Notícies

8ª EDICIÓ D'ACCIÓ CULTURA VIVA

17/09/2024

El BAM Acció Cultura Viva arriba a la seva vuitena edició amb una programació configurada a partir de la convocatòria. El festival dura tres dies i compta amb més de 15 propostes musicals.

Nova programació del recinte Fabra i Coats

09/09/2024

Programació de setembre a desembre

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.