You are here

Espectacle "¿Y ahora qué?", de Cristián Weidmann

Sinopsi

En aquesta instal·lació escènica Cristián Weidmann estarà acompanyat per Adriano Galante.  ¿Y ahora qué? de Cristián Weidmann és un dels espectacles que exhibim en el marc de l’IF Barcelona 2024. X Edició. Dramatúrgies de la imatge. 

Què passa un cop has creuat el bosc i et trobes a l’altre costat, un cop et donen el vistiplau i et consideres recuperat? Aquestes preguntes són el punt de partida de  ¿Y ahora qué?, una instal·lació escènica entorn de la salut mental que, des d’una aproximació multidisciplinària, investiga un procés de salut mental que va patir el seu protagonista.

La investigació de Cristián Weidmann se centrarà a determinar quins són els límits del seny, en quin lloc se situen i com es poden traslladar a una representació artística. L’autor no busca fer apologia de la bogeria, però sí donar visibilitat a com aquesta es relaciona amb el fet artístic i els processos creatius.

Fitxa artística:

Autoria i direcció:  Cristián Weidmann

Composició musical:  Adriano Galante

Performers:  Cristián Wiedmann  i  Adriano Galante

Projecte resident IF Barcelona

Col·laboren MNAC (Barcelona), Centre Cívic El Sortidor (Barcelona), L’Estruch (Sabadell) i More en Mora (Tobarra, Albacete).

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures

Adreça:
Carrer de Flassaders, 40 - 40A
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

Notícies

Participa als correfocs de la Festa Major de Sant Andreu de manera segura

19/11/2024

Consulta el recorregut dels correfocs de la festa

Festival Dau Barcelona 2024 13è Festival del Joc

14/11/2024

DAU Barcelona torna aquest 2024 amb un propòsit clar: consolidar-se com el referent dels jocs de taula a la ciutat i explorar nous horitzons en aquest apassionant univers.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.