You are here

Exposició 'Ja saps tocar el piano. Rastres de Carles Santos'

Ona Balló i  Elena Lasala, comissàries

El Museu de la Música celebra el músic Carles Santos des de la ressonància del seu llegat en les pràctiques contemporànies. Resseguint un fil entre obres de diferents autors, ‘ Ja saps tocar el piano. Rastres de Carles Santos’ mostra i recopila testimonis, traces i accions que doten d’un nou sentit la seva empremta.

De la interpretació pianística d’una partitura abstracta fins al silenci d’una composició escènica, la mostra convoca imatges, documents, films i treballs de nova creació de Marta Pazos, Jordi Oriol i Carles Pedragosa, Neus Masdeu, Núria Roura i Goliarda Parda, que alineen aquests rastres més enllà de Carles Santos. Tanmateix, els rastres del músic són també aquells que han romàs en altres obres existents, dedicades o fetes en col·laboració amb Santos, i que avui ens conviden a descobrir o revisitar la seva obra.

La mostra vehicula present i passat amb una selecció d’enregistraments visuals i sonors que obren la finestra  d’allò que queda, des del Santos intèrpret dels anys seixanta fins al compositor de les grans celebracions dels anys noranta, passant per la tasca del Grup Instrumental Català. Al mateix temps, qüestiona sobre com la posada en escena i la filmació de les seves interpretacions musicals permeten repensar i transgredir la narrativa audiovisual.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu de la Música - L'Auditori - Sala d'Exposicions Temporals

Adreça:
C Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona

Notícies

Jornada contra les violències masclistes al Recinte Fabra i Coats

27/09/2024

Feminismes i dona. La cloenda anirà a càrrec de la regidora del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva.

FESTA DE LA TARDOR

26/09/2024

El pròxim 28 de setembre celebrem la festa de la tardor

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.