You are here

Exposició 'L'anguila. La carn com a pintura i la pintura com a mirall', de Paula Bonet

Paula Bonet (Vila-real, 1980), pintora i escriptora, presenta  L'anguila. La carn com a pintura i la pintura com a mirall al Museu Can Framis, una exposició que revisa el seu anterior projecte. Bonet explora un llenguatge pictòric al límit de la figuració i l'abstracció en diàleg amb la seva obra escrita.

L’anguila és un punt d’inflexió en la trajectòria de Paula Bonet i arriba a la Fundació Vila Casas per tal de ser revisitada i ampliada per primera vegada després dels seus darrers llibres. La mostra presenta  obres inèdites i rescata i situa a les parets, fragments de textos de la seva novel·la biogràfica,  L'Anguila (Anagrama, 2021). Conjumina pintura i literatura en un treball únic que aconsegueix establir vasos comunicants entre la paraula escrita i el traç pictòric. A la present exposició, Bonet reflexiona sobre el món que ens envolta i, en particular, sobre qüestions i temes que interpel·len especialment a les dones. La sexualitat, el part i l'avortament són els eixos principals d'aquest projecte.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis

Adreça:
Carrer de Roc Boronat, 116*126
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona

Notícies

Dimecres 30 d’octubre, Consell de Barri de Sant Andreu

18/10/2024

Participació. Es podran demanar mesures d’accessibilitat (doblatge a llengua de signes i subtitulació) fins a 48 hores abans de l’inici de la sessió.

Cinètiques del treball, un programa de mediació a Sant Andreu

15/10/2024

Antonella Medici ens obrirà un espai de diàleg sobre l’impacte dels nous models globals de consum i treball en el teixit econòmic i social del territori.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.