You are here

Exposició 'Perspectiva i diàleg: Islamofòbia als carrers de Barcelona'

L’activitat proposada està dissenyada per recopilar l’opinió popular, a peu de carrer, dels ciutadans i les ciutadanes de Barcelona respecte a un tòpic molt recurrent avui dia: la islamofòbia.

La proposta es basa en tres línies de treball:

  1. Debat. Mitjançant la instal·lació d’una taula i cadires a peu de carrer, s’incentivarà i es convidarà els vianants a participar en una conversa respecte a la islamofòbia. En cas que s’hi percebi una gran interacció, es proposaran tòpics de debat (que abordin la visió social, cultural i històrica) a través d’un moderador del grup. Se n’enregistraran fragments per documentar-ho.
  2. Opinió. S’habilitarà una superfície en la qual s’enganxaran i es compartiran opinions (notes adhesives) respecte a la islamofòbia i l’Islam, el racisme i la discriminació. També es documentarà perquè constin les opinions.
  3. Enquesta. Des d’Entre Joves s’està treballant en un projecte d’enquesta per recopilar l’opinió pública respecte a diferents tòpics, entre els quals hi ha la integració de la comunitat musulmana a la societat catalana, el sentiment d’integració, els prejudicis viscuts, etc. Durant aquest esdeveniment, es començarà una prova pilot per provar i analitzar el funcionament de les preguntes i respostes, així com la metodologia més òptima per utilitzar.

Organitza: Entre Joves

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

La Plaça de Catalunya

Adreça:
Pl Catalunya, 2
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona

Notícies

Participa als correfocs de la Festa Major de Sant Andreu de manera segura

19/11/2024

Consulta el recorregut dels correfocs de la festa

Festival Dau Barcelona 2024 13è Festival del Joc

14/11/2024

DAU Barcelona torna aquest 2024 amb un propòsit clar: consolidar-se com el referent dels jocs de taula a la ciutat i explorar nous horitzons en aquest apassionant univers.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.