You are here

Exposició 'Substrat comú. Una nova arqueologia de la matèria'

És matèria allò que hi ha a sota de tot canvi, allò que anticipa transformació i moviment. La matèria precedeix la forma i la representació, articula el temps, allò que ve després: fa possible el que ha de venir. La pregunta per la matèria és comuna en molts dels processos i debats entorn de l’art actual, sovint des d’un punt de vista temàtic, però també és possible abordar el materialisme com a mètode. Aquesta exposició mostra les obres finalistes de la convocatòria Miquel Casablancas 2024, juntament amb els tres projectes desenvolupats al llarg del 2023 a través de les residències de Sant Andreu Contemporani, amb la col·laboració de Fabra i Coats. Si bé donant compte de diverses inquietuds, hi trobem complicitats metodològiques. A través de l’escultura, la instal·lació i l’audiovisual, aquestes obres ens conviden a explorar els seus propis processos de construcció, alhora que ens mostren una arqueologia del substrat que comparteixen.

Artistes: Marc Anglès, Isabel Bonafé, Natalia Domínguez, Mikel Escobales, Albert Gironès, Marina González Guerreiro, Gala Hernández López, Hodei Herreros Rodríguez, Abel Jaramillo, Claudia Rebeca Lorenzo, Lucas Marcos Barquilla, Jara Roset, Laia Ventayol García, Lola Zoido

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani

Adreça:
Carrer de Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona

Notícies

Festival Dau Barcelona 2024 13° Festival del Joc

14/11/2024

DAU Barcelona torna aquest 2024 amb un propòsit clar: consolidar-se com el referent dels jocs de taula a la ciutat i explorar nous horitzons en aquest apassionant univers.

L'alumnat de tres escoles del districte presenten propostes per al Pregó dels Infants

14/11/2024

Infància. S'han plantejat propostes com cuidar el material i els espais comuns, reduir el soroll dels barris, combatre la contaminació.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.