You are here

Festival d'Arquitectura "48h Open House BCN". Cap de setmana de visites a diferents edificacions

48h Open House Barcelona és una associació cultural sense ànim de lucre que treballa per divulgar el patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona i ofereix productes i serveis culturals en l’àmbit de l’arquitectura.

Té l’objectiu de promoure l’arquitectura i ajudar a entendre-la com a component imprescindible de la cultura. La seva eina principal d’actuació és el festival d’arquitectura 48h Open House BCN, que dona visibilitat a la figura dels arquitectes i fidelitza públics interessats en l’arquitectura de la ciutat.

El festival és gratuït i se celebra un cap de setmana a l’any, el mes d’octubre. Per tal de mostrar que l’arquitectura no té fronteres, la programació s’estén per Barcelona i la regió metropolitana. Concretament, el festival es desenvolupa en vàries ciutats: a Barcelona, des del 2010; a Santa Coloma de Gramenet, des del 2013; a Vilassar de Dalt, des del 2014; a Sant Joan Despí, des del 2015; a Badalona, des del 2016; a L’Hospitalet de Llobregat, des del 2017; i a Sitges des del 2021. Durant les tretze edicions que s’han realizat (2010 – 2022), el festival ha acumulat 701.800 visites i ha dut a terme més de 2.500 activitats, gràcies a la col·laboració de 11.550 voluntaris i 230 arquitectes autors voluntaris, així com al suport de 80 entitats i empreses.

Programació d’edificis i itineraris: consulteu aquest enllaç

Alguns espais cal fer reserva prèvia a partir del 21 d'octubre de 2024

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Diferents edificis de la ciutat de Barcelona

Població:
Barcelona

Notícies

Dimecres 30 d’octubre, Consell de Barri de Sant Andreu

18/10/2024

Participació. Es podran demanar mesures d’accessibilitat (doblatge a llengua de signes i subtitulació) fins a 48 hores abans de l’inici de la sessió.

Cinètiques del treball, un programa de mediació a Sant Andreu

15/10/2024

Antonella Medici ens obrirà un espai de diàleg sobre l’impacte dels nous models globals de consum i treball en el teixit econòmic i social del territori.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.