You are here

Sessió 'A camp obert. Pràctiques culturals contemporànies'

Parlar de la cultura és un acte necessàriament coral: les pràctiques i disciplines de la cultura dels nostres temps es creuen, es nodreixen entre elles i obren nous camins tothora que malden per trobar sentit al subjecte humà contemporani. La cultura catalana no n'és cap excepció, i en els últims anys ha quedat cada cop més palès que genera i participa en converses globals alhora que en beu.

Durant aquesta sessió, presentarem A camp obert. Pràctiques culturals contemporànies , un volum a cura de Josep Ramoneda i Raül Garrigasait i coeditat per Arcàdia i l'Institut Ramon Llull, que compta amb la participació de Chiara Bottici, Simona Škrabec, Boris Groys, Perejaume, Katie Mitchell, Roger Bernat, Joan Magrane, Antonia Folguera, Carles Novellas, Enric Palau, Albert Serra, Olivier Pere, Eva Franch, Carolina Ciuti, Michele Gazzola, Gemma De les Coves i Arcadi Navarro.

De les noves mitologies a la reflexió sobre la intel•ligència artificial; del teatre a l'arquitectura, el cinema i la creació artística i literària; de la sociolingüística a la ciència i la tecnologia, A camp obert. Pràctiques culturals contemporànies presenta una sèrie d'assajos que ens apropen, des de perspectives tant properes com internacionals, a la realitat heterogènia, contradictòria i canviant de la cultura del segle XXI.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Museu Tàpies - Museu

Adreça:
Carrer d'Aragó, 255
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona

Notícies

FESTA DE LA TARDOR

26/09/2024

El pròxim 28 de setembre celebrem la festa de la tardor

8a EDICIÓ D'ACCIÓ CULTURA VIVA

17/09/2024

El BAM Acció Cultura Viva arriba a la seva vuitena edició amb una programació configurada a partir de la convocatòria. El festival dura tres dies i compta amb més de 15 propostes musicals.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.