You are here

Taller 'Brodat Creatiu'

El brodat és una de les tècniques tèxtils més antigues, compartida per gairebé totes les cultures del món. S'ha utilitzat per decorar i renovar peces de roba o de la llar, i tot que durant segles ha estat relegat a l'àmbit familiar i femení, als últims anys ha viscut un apogeu i són molts els artistes que el fan servir com a eina d'expressió. En aquest curs aprendrem a brodar els punts bàsics i experimentarem amb diferents fils i materials per tal de deixar sortir la teva creativitat. A través de diferents projectes personals, com pot ser brodar una tote bag o decorar (o perquè no, reparar!) una peça de roba del nostre armari, combinarem tècniques tradicionals amb d'altres de més contemporànies, cadascú al seu ritme. No calen coneixements previs.

Material que cal portar el primer dia de taller: Retall de tela de cotó de 30 x 30 en color cru (cotó de plana: cotó 100%, però no elàstic. És el tipus de teixit de patchwork, per exemple. L'important és que no porteu teixits elàstics). Fils DMC Mouliné (2 o 3 troques de diferents colors), agulla de brodar amb punta, bastidor de brodar 15/18 cm diàmetre, tisores de cosir, cinta mètrica, agulles de cap, bolígraf esborrable (el més conegut és el Frixion (Pilot) que es ven a papereries), paper i llapis. Aquest material es pot comprar a qualsevol merceria de barri.

Impartit per: Sonia Benítez.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona

Notícies

Participa als correfocs de la Festa Major de Sant Andreu de manera segura

19/11/2024

Consulta el recorregut dels correfocs de la festa

Festival Dau Barcelona 2024 13è Festival del Joc

14/11/2024

DAU Barcelona torna aquest 2024 amb un propòsit clar: consolidar-se com el referent dels jocs de taula a la ciutat i explorar nous horitzons en aquest apassionant univers.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.