You are here

Taller "Brodat Indi Kantha. Iniciació o continuïtat"

Taller per iniciar-se al Brodat Kantha, o de continuïtat si ja tens nocions d’aquesta tècnica, perquè començarem nous projectes per aplicar els brodats i mostres, aprenent nous punts i practicant les diferents variacions dels punts. El brodat Kantha, originari de la regió de Bengala (Índia), és, com el Sashiko, una tècnica antiga funcional de molta bellesa, que va néixer per necessitat i es va confeccionant en diferents mides i capes, des dels petits trossos de tela. És reconeix també per les senzilles puntades que fan una lleugera ondulació arrugada a la tela, i pels seus dissenys amb motius de flors, animals, ocells i formes geomètriques. La paraula sànscrita kontha significa "draps". I una llegenda relaciona el seu origen amb el Senyor Buda i els seus deixebles, que solien cobrir-se amb peces fetes amb draps rebutjats que s'apedaçaven i cosien. Avui en dia, podem trobar el brodat Kantha aplicat a roba de llit i complements com fulards i bosses, donant amb un toc exòtic i bohemi a les peces. En aquest taller aprendrem aquesta meravellosa tècnica i brodarem diferents motius i dissenys a escollir.

No es necessiten nocions de brodat.

Cal portar costurer bàsic. 

Suplement de material: 10 € (inclou tutorials en paper, agulles, fils, teles per brodar mostres.)

A càrrec d’Eva Monleón, de Misako Mimoko

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Vil·la Urània

Adreça:
Carrer de Saragossa, 29
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
el Putxet i el Farró
Població:
Barcelona

Notícies

Dimecres 30 d’octubre, Consell de Barri de Sant Andreu

18/10/2024

Participació. Es podran demanar mesures d’accessibilitat (doblatge a llengua de signes i subtitulació) fins a 48 hores abans de l’inici de la sessió.

Cinètiques del treball, un programa de mediació a Sant Andreu

15/10/2024

Antonella Medici ens obrirà un espai de diàleg sobre l’impacte dels nous models globals de consum i treball en el teixit econòmic i social del territori.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.